Templates by BIGtheme NET

English  Articles Questions and Answers page 1

1) New York is —– large city

Answer: a

2) Are you attending —– reception today

Answer: the

3) —– Oranges are grown in Nagpur

Answer: No Aricle

4) She wants to become —– engineer

Answer: an

5) —– lion is a ferocious animal

Answer: the

6) —– unit means a measurement

Answer: the

7) He is —– honest official.

Answer: a

8) Taj mahal is built of —– marble

Answer: no article

9) He is —– European

Answer: a

10) Let us play —– chess

Answer: no article

11) I go to Madurai by —– Vaigai Express

Answer: the

12) He hopes to join —– university soon

Answer: a

13) Let us go to a restaurant and have —– coffee

Answer: a

14) It is —— absurd story

Answer: an

15) I want to eat —– apple

Answer: an

16) —– Pandiyan Express is very popular

Answer: the

17) India will become —– super power shortly

Answer: a

18) Ram was —– best student in the class

Answer: the

19) Please give me —– useful gift

Answer: a

20) —– apples I bought are sour

Answer: the

21) The thief was sent to —– prison

Answer: the

22) —– meat you cooked tasted good

Answer: the

23) Our city will have —– university soon

Answer: a

24) —– elephant is a vegetarian

Answer: the

25) This is —– car I bought yesterday

Answer: the

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

X
- Enter Your Location -
- or -