Templates by BIGtheme NET

Analogy Questions and Answers page 5

41) CEDH : HDEC :: ? : PNRV

Answer: VRNP

Explanation:

CEDH — Reverse it —> HDEC.

VRNP — Reverse it —> PNRV.

Therefore VRNP is the Answer.

42) DFHJ : LNPR :: TVXZ : ?

Answer: BDFH

Explanation:

42

43) ACEG : ? :: BDFH : KMOQ

Answer: JLNP

Explanation:

43

44) REASON : SFBTPO :: THINK : ?

Answer: UIJOL

Explanation:

44

45) PSQR : CFED :: JMKL : ?

Answer: WZYX

Explanation:

45

46) FIELD : GJFME :: SICKLE : ?

Answer: TJDLMF

Explanation:

46

47) ? : QEHMDF :: WIDELY : HVCDXK

Answer: FRINGE

Explanation:

47

48) ACFJ : ZXUQ :: EGIN : ?

Answer: VTRM

Explanation:

48

49)ABCD : WXYZ :: EFGH : ?

Answer: STUV

Explanation:

49

50) QIOK : MMKO :: YAWC : ?

Answer: UESG

Explanation:

50

12345

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

X
- Enter Your Location -
- or -