Templates by BIGtheme NET

Analogy Questions and Answers page 4

31) ACEG : IKMO :: QSUW : ?

Answer: YACE

Explanation:

31

32) BCFG : HILM :: NORQ : ?

Answer: TUXW

Explanation:

32

33) ZRYQ : KCJB :: PWOV : ?

Answer: ELDK

Explanation:

33

34) KeaC : CaeK :: XgmF : ?

Answer: FmgX

Explanation: First and fouth letters are interchanged while second and third letters are interchanged.

35) Corden : zrogbq :: ? : pxivro

Answer: sulsul

Explanation:

3536) LKJ : pon :: ? : hgf

Answer: DCB

Explanation:

36

37) Computer : fqprxvht :: Language : ?

Answer: ocqixcjg

Explanation:

37

38) AEFJ : KOPT :: ? : QUVZ

Answer: GKLP

Explanation:

38

39) PASS : QBTT :: FAIL : ?

Answer: GBJM

Explanation:

39

40) BLOCKED : YOLXPVW :: ? : OZFMXS

Answer: LAUNCH

Explanation:

40

12345

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

X
- Enter Your Location -
- or -