Templates by BIGtheme NET

Analogy Questions and Answers page 3

21) Race : Fatigue :: Fast : ?

Answer: Hunger

Explanation: As the result of Race is Fatigue similarly the result of Fast is Hunger.

22) Peace : Chaos :: Creation : ?

Answer: Destruction

Explanation: As opposite meaning of peace is chaos similarly opposite meaning of creation is destruction.

23) Tiger : Forest :: Otter : ?

Answer: Water

Explanation: As Tiger is found in Forest similarly Otter is found in the water.

24) Poles : Magnet :: ? : Battery

Answer: Terminals

Explanation: As magnet has poles similarly battery has terminals.

25) Cassock : Priest :: ? : Graduate

Answer: Gown

Explanation: A Priest wears cassock while Graduate wears gown.

26)Ice : Coldness :: Earth : ?

Answer: Gravitatism

Explanation: As effect of Ice is coldness similarly the effect of Earth is gravitation.

27)Parts : Strap :: Wolf : ?

Anwer: Flow

Explanation:

27

28) Physician : Treatment :: Judge : ?

Answer: Judgement

Explanation: As Physician does the treatment similarly Judge delivers the judgement)

29) BEGK : ADFJ :: PSVY : ?

Answer: ORUX

Explanation:

29

30) AZBY : CXDW :: EVFU : ?

Answer: GTHS

Explanation:

30

12345

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

X
- Enter Your Location -
- or -